Hobie Fishing – Suomen tiimi

posted in: Kajakkivarustamo | 0

Hobie Fishing Team Finlandiin kuuluun Suomesta neljä vannoutunutta kajakkikalastajaa. Jokainen tiimiläinen toimii osaltaan Hobien edustajana Suomessa ja nykäiskää kavereita hihasta kun vesillä näette, tulkaa moikkaamaan ja tarinoimaan niitä ja näitä tai jopa asiaakin jos sille päälle satutaan.

Fun fact – Tiimireissuilla joka jannu viettää yönsä puussa nukkuen eli riippumattoilu on myös kaikkien verissä

Janne Koivisto

Kajakkivarustamo

Janne nollaa työviikon ottamalla kajakin, vavan ja riippumaton mukaan autiolle saarelle. Mielekkäintä Jannelle on hauen,- ja ahvenen kalastus. Kajakkina Pro Angler 14, joka varusteltu Lowrancen 9’ HDS Livellä, Active Targetilla ja Power Polella. Virtalähteenä toimii Rebelcell lithium akku.

Antti Kymäläinen

Kajakkivarustamo

Antin löytää useimmin Imatralta joko Vuokselta tai Saimaalta jigailemassa ahvenia tai keväisin ja syksyisin mereltä haukijahdista. Antti omistaa kolme Hobien kajakkia: Pro Angler 14 360, Outback ja Lynx, jotka kaikki ovat aktiivisessa käytössä, myös talvisin kunhan vain pakkanen hellittää. Antti kuuluu lisäksi Sportex Germanyn kalastustiimiin ja häneltä saa kajakkien lisäksi vinkit oikean vavan valintaan.

Markus Männistö

Markus seikkailee mielellään Pro Anglerillaan uusia vesistöjä tutkien. Joet ja syrjäiset pikkujärvet ovat hänen paikkojaan. Jos hänet sattumalta bongaat, mieti kahdesti lähestytkö, sillä Markus ei juuri ihmisistä piittaa. Markus kalastaa niin ahventa, kuhaa kuin haukeakin. Hän liikkuu mielellään yksin, kalastaa kevyesti, syö hyviä eväitä ja haaveilee.

Tomas Sjögren

Tomas on intohimoinen kalastaja Kotkasta ja hän on liikkunut vesillä jo pienestä pitäen. Viime vuosina on retkeilykalastus vienyt Tomaksen mukanaan ja useimmat viikonloput Tomas viettää harrastuksen parissa ympäri Etelä-Suomea. Kulkupelinä Tomaksella on camo värinen Hobie Pro Angler 14. Vavan puristaminen on Tomaksella nykyään jäänyt historiaan eli jos bongaatte pulkan vesillä niin olet varmasti tervetullut juttusille.

Hobie Fishing Team Finlandin Facebook sivut